Apartment – Nueva Andalucia, Azahar de Marbella

Marbella - Nueva Andalucia

Type of propertyApartment
Price925.000€
Reference361-01117P
Area128m²
Rooms3
bathrooms2

Magnifik 3 sovrum, 2 badrum lägenhet i Azahar de Marbella bara en kort bilresa från bekvämligheter, inklusive barer, restauranger och mataffärer. Beläget strax ovanför Los Naranjos golfbana med spektakulär utsikt över Nueva Andalucia-dalen och havet. Med modern design och öppet vardagsrum och kök, ger den perfekta känslan av harmoni och välmående. Den trevliga terrassen är perfekt för underhållning och avkoppling efter en lång dag på golfbanan eller på stranden. Från garaget som innehåller 1 parkeringsplats och ett förråd tar du hissen rakt upp till lägenhetsnivån.
Azahar de Marbella är en spännande ny utveckling, som ligger i bergen i Nueva Andalucía Golf Valley, och erbjuder moderna lägenheter av hög kvalitet och takvåningar.
Azahar de Marbella:
Komplexet ligger i ett fantastiskt läge, högt uppe i Golf Valley, och erbjuder fantastisk havsutsikt. Med närhet till en rad kända golfbanor och bara en kort bilresa till alla bekvämligheter, inklusive lyxhamnen Puerto Banús, Marbella och den framåtriktade boulevarden och centrum av San Pedro
Alla fastigheter kommer att byggas till en mycket hög standard med en modern stil. Köken kommer att vara fullt utrustade med Neff apparater. Andra funktioner kommer att innehålla högkvalitativa keramiska plattor över hela lägenheten, golvvärme i badrummen, individuell luftkonditionering i alla rum, hemautomatiseringssystem, elektriska persienner och säkerhetsglas. Det kommer att finnas en parkeringsplats och förråd som ingår i varje fastighet. Invånarna kommer ha tillgång till en rad faciliteter på plats, inklusive en utomhuspool och ett spa med bastu, turkiskt bad, jacuzzi och gym samt vackra gemensamma trädgårdsområden.

Amenities

PoolCommunal
GarageCommunal
GardenCommunal
Construction Year2018
Comm. Fees250€
Golf viewYes
Close to golfYes
Optional furnitureYes

Are you interested?

Contact us