Apartment – Sotogrande, Valgrande

Sotogrande

Type of propertyApartment
Price440.000€
Reference361-00892P
Area237m²
Rooms2
bathrooms2

Det blir bara inte bättre än så här! Att ha den världsberömda golfbanan Valderrama som din närmaste granne, kan inte vara helt fel, eller hur? (1 minuters promenad) Jag skulle t o m vilja påstå att det ger dig vissa skryträttigheter. Utöver den "lilla detaljen" kommer du att vara en del av en exklusiv grupp av ägare inom en av de högst rankade och mest välskötta urbanisationerna i Sotogrande. Perfektion är det första ordet som man kommer att tänka på när man tittar på trädgårdarna, poolområdet och lägenheten.

På tal om lägenheten – Imponerande 237 kvm (inkl terrass på ca 33 kvm) med två stora sovrum belägen på markplan. (Jag är inte klar ännu) – Två ensuite badrum, ett fullt utrustat kök och fullt möblerad med designmöbler, tv-apparater i pluralis med mera. Bara några få målningar kommer att tas bort från väggarna. Garage och förråd är naturligtvis en del av paketet.

Bostadsområdet erbjuder tre utomhuspooler, golfträningsarea, gym med bastu, paddeltennis och 24 timmars bevakning och service. Saknar du något, så hojta till. Den så viktiga hemkänslan är påtaglig när man vistas i den här bostaden och inte minst området runtomkring.
Måste jag ens nämna att priset är ett fynd? Risk för slutförsäljning, så ta gärna en kontakt redan idag.

Amenities

PoolCommunal
GarageCommunal
GardenCommunal
Construction Year2003
Comm. Fees322€
IBI1045€
Close to golfYes
Close to sea / beachYes
Fully furnishedYes
Security service 24hYes

Are you interested?

Contact us