Duplex Penthouse – Estepona, Sinfonia del Mar

Estepona

Type of propertyApartment
Price460.000€
ReferenceMMR1719
Area139m²
Rooms3
bathrooms2

Gelegen op slechts 5 minuten ten westen van Estepona en op 25 minuten van de luxe van Puerto Banús en Marbella, hebben eigenaren hier het geluk om elke dag van het jaar te genieten van een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee, de Straat van Gibraltar en de Noord-Afrikaanse kust. .
Als u de ruime, op het zuiden gerichte, terrassen op stapt, lijkt het zelfs meer op de boeg van een luxe cruiseschip dat de Middellandse Zee op gaat. Binnen zijn de ruimtes ruim en licht met overal marmeren vloeren. De onderste verdieping bestaat uit een woon-eetkamer en een ruime volledig ingerichte en uitgeruste keuken. Met een groot doorgeefluik dat communiceert met de woon-eetkamer. Er is ook een gastentoilet op deze benedenverdieping.
Op de bovenverdieping zijn de 3 slaapkamers van een goede grootte, met voldoende inbouwkasten voor iedereen die van plan is om het appartement het hele jaar door permanent of semi-permanent te gebruiken.
De hoofdslaapkamer heeft een eigen en-suite badkamer met een ligbad en dubbele wastafel. Er is ook nog een terras met een even indrukwekkend uitzicht, toegankelijk vanuit 2 slaapkamers.
Het complex heeft aangelegde gemeenschappelijke tuinen, een groot zwembad, ondergrondse parkeergarage en open lucht parkeerplaatsen.
Naast de perfecte locatie aan het strand, ligt dit complex op korte afstand van vele lokale supermarkten, winkels, restaurants, bars en alle voorzieningen en faciliteiten die zowel de nabijgelegen kustplaatsen Estepona en Sabinillas bieden.

Amenities

PoolCommunal
GaragePrivate
GardenCommunal
Construction Year2003
Comm. Fees299€
IBI878€
Sea viewYes
Close to sea / beachYes

Are you interested?

Contact us