Penthouse – Nueva Andalucia, Azahar de Marbella

Marbella - Nueva Andalucia

Type of propertyApartment
Price1.595.000€
Reference361-01084P
Area148m²
Rooms3
bathrooms2

Om du letar efter ett privat Penthouse med högsta standard och din egen splash pool, är detta perfekt för dig! Magisk penthouse med 3 sovrum, 2 badrum i Azahar de Marbella bara en kort bilresa från bekvämligheter, inklusive barer, restauranger och stormarknader. Beläget strax ovanför Los Naranjos golfbana med spektakulär utsikt över Nueva Andalucia-dalen och havet. Med modern design och öppet vardagsrum och kök, ger dig den perfekta känslan av harmoni och trivsel. Den stora terrassen med egen splash pool är perfekt för underhållning och/eller avkoppling efter en lång dag på golfbanan eller på stranden. Från garaget som innehåller 2 parkeringsplatser och ett förråd tar du hissen rakt upp till lägenheten.
Azahar de Marbella är en spännande ny produktion, som ligger i bergen i Nueva Andalucía Golf Valley, och erbjuder moderna lägenheter av hög kvalitet och takvåningar.
Azahar de Marbella:
Komplexet ligger i ett fantastiskt läge, högt uppe i Golf Valley, och erbjuder fantastisk havsutsikt. Med närhet till en rad kända golfbanor och bara en kort bilresa till alla bekvämligheter, inklusive lyxhamnen Puerto Banús, Marbella och den framåtriktade boulevarden och centrum av San Pedro
Alla fastigheter kommer att byggas till en mycket hög standard med en modern stil. Köken kommer att vara fullt utrustade med Neff apparater. Andra funktioner kommer att innehålla högkvalitativa keramiska plattor över hela lägenheten, golvvärme i badrummen, individuell luftkonditionering i alla rum, hemautomatiseringssystem, elektriska persienner och säkerhetsglas. Det kommer att finnas en parkeringsplats och förråd som ingår i varje fastighet. Invånarna kommer ha tillgång till en rad faciliteter på plats, inklusive en utomhuspool och ett spa med bastu, turkiskt bad, jacuzzi och gym samt vackra gemensamma trädgårdsområden.

Amenities

PoolCommunal
GarageCommunal
GardenCommunal
Construction Year2018
Comm. Fees418€
Golf viewYes
Mountain viewYes
Sea viewYes
Close to golfYes
Optional furnitureYes

Are you interested?

Contact us