Villa – Benahavis, La Reserva de Alcuzcuz

Benahavis

Type of propertyVilla
Price4.490.000€
ReferenceMMR1250
Area951m²
Rooms6
bathrooms4

Deze villa in één woord is Verbluffend. Gelegen op een hoger perceel van 3.900m2 met panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de natuurlijke omgeving. In een rustige residentiële wijk van Benahavís op slechts een paar minuten naar alle voorzieningen. De onderhoudsarme aangelegde tuin heeft een prachtig infinity zwembad en een gazebo. De villa is verdeeld over drie niveaus. Bij binnenkomst ziet u een elegante wenteltrap en glazen deuren die naar een overdekt terras leiden. De linker vleugel biedt een ruime en lichte woonkamer met grote glazen deuren, zodat u kunt genieten van het spectaculaire uitzicht; daarnaast een grote moderne keuken met high-end elektrische apparaten, een eethoek en een overdekt terras met glasgordijnen die volledig geopend kunnen worden.
De rechter vleugel biedt een gasten badkamer en een grote kamer, die momenteel als kantoor wordt gebruikt, maar geschikt is als slaapkamer. Ook met glazen deuren die uitzicht bieden op de zee en de natuurlijke omgeving van La Zagaleta.
Op de bovenverdieping zijn 3 gasten slaapkamers, 2 en-suite, en de master suite met inloopkasten, één voor hem en één voor haar. Alle slaapkamers geven toegang tot een overdekt terras, opnieuw met een prachtig uitzicht.
De kelder kan worden betreden via de keuken of een onafhankelijke ingang vanaf de zijkant van de villa. Het biedt een berging, een wijnkelder, een ruimte die kan worden omgebouwd tot een bioscoop, een fitnessruimte, een speelkamer, enz., En een volledig uitgerust personeels appartement met 2 slaapkamers, een badkamer en een woonkamer met een open keuken. Een garage voor 4 wagens en een wasruimte completeren deze fantastische villa.
Vanzelfsprekend is de woning voorzien van airconditioning, vloerverwarming, muziek surround systeem, lift en alarm.

Amenities

PoolPrivate
GaragePrivate
GardenPrivate
Construction Year2007
Comm. Fees157€
IBI4907€
Mountain viewYes
Sea viewYes
Optional furnitureYes

Are you interested?

Contact us