Villa – Sotogrande, La Reserva

Sotogrande

Type of propertyVilla
Price1.200.000€
Reference361-00898P
Area355m²
Rooms4
bathrooms4

Om det finns ett "Beverly Hills" på Costa del Sol, så är det här! I en mycket exklusiv gated community, "Los Cortijos de la Reserva" har du chansen att bli ägare till en majestätisk drömvilla med 4 sovrum och 4 badrum. Villan är helt näst intill totalrenoverad under år 2019 (badrum delvis renoverade) med ett nytt kök, väggar, tak och golv. Endast de finaste material har använts. Ett garage tillräckligt stort för en monstertruck eller två normalstora bilar ingår också i paketet. Gångavstånd till Sotogrande International School.
Här hamnar du mitt i ett golfparadis. Du är omgiven av golfbanor som Valderrama, La Reserva, La Cañada och Sotogrande, så om du gillar kvalitetsgolf, lovar jag dig att du inte kommer att bli uttråkad. Om du inte är en golfare, kan du alltid njuta av den exklusiva La Reserva Beach Club, som du hittar inom gångavstånd från fastigheten och genom att äga ett av de exklusiva husen i området (eller genom medlemskap i La Reserva golfklubb), erhåller du 30% rabatt.
Trädgårdsservice (ja, gäller även din egen trädgård), gemensam pool och 24 timmars bevakning ingår i samfällighetsavgiften.

Amenities

PoolCommunal
GaragePrivate
GardenPrivate
Construction Year2006
Comm. Fees617€
IBI1084€
Golf viewYes
Mountain viewYes
Close to golfYes
Close to sea / beachYes
Security service 24hYes

Are you interested?

Contact us